Zveřejněno 10. února 2022 v rubrice Sportovní tanec

Účast na Světových hrách 2022 potvrzena!

Fanoušci tanečního sportu, přinášíme skvělé zprávy! Tomáš Gál se Sabinou Karáskovou se nominovali na Světové hry 2022 a v červenci poletí reprezentovat Českou republiku až do Birminghamu - USA!

Účast na Světových hrách 2022 potvrzena!

Tom se Sabkou mají za sebou první krok cesty na Světové hry v USA. 

V pátek 28.1. v časných ranních hodinách sedli na letadlo směr Španělsko. V tamějším městě Fene se v sobotu konala nominační soutěž, díky které bylo vybráno za Evropu 23 párů pro účast na Světových hrách 2022.  Tom se Sabkou vytancovali krásné 16. místo a tak si díky tomuto výsledku a senzační pozici ve světovém ranklistu zajistili lístek do USA na samotné velkolepé světové hry! 

Už jen nominační soutěž byla netradiční podívaná, jelikož proti sobě na jednom parketě tančili špičkoví tanečníci z amatérské i profesionální divize. Startovní pole bylo opravdu hvězdně obsazeno a soutěž se vyšplhala přinejmenším na úroveň mistrovství světa, ne-li výše. 

Tom se Sabkou se čtyři roky zpět už účastnili světových her ve Wroclavi a na jejich ohlasy se můžete kouknout ve videu po prokliknutí odkazu. 



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...