Zveřejněno 4. srpna 2023 v rubrice Zajímavosti

Galavečer iDance Studia

Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla do sálu více než 200 nadšených diváků, kteří se mohli těšit na nezapomenutelné taneční zážitky a nádhernou atmosféru.

Galavečer iDance Studia

Na galavečeru nechyběli ani významní hosté, radní zlínského kraje, pan Jiří Jaroš a hejtman Radim Holiš. Jejich účast podtrhla důležitost a prestiž této taneční události.

Program galavečera byl plný úžasných vystoupení předních tanečních reprezentantů. Soutěžní páry na parketu se prezentovaly s grácií a mistrovstvím, které diváky nadchlo. Každý tanec byl jako umělecké dílo, které do sebe vtáhlo všechny přítomné.

Zvláštní okamžiky zažily diváci při vystoupení nejmenších tanečních talentů ve věku 3 až 6 let. Jejich radost a energie byly nakažlivé a vyvolaly vřelý potlesk v sále.

Taneční vystoupení
Taneční vystoupení mini iDance

Galavečerem provázel charismatický moderátor, pan Viktor Janč, který se postaral o poutavé komentáře a vtipné situace. Jeho přítomnost přinesla zvláštní kouzlo do celého večera.

Atmosféra byla naplněna obdivem k tanečnímu umění a pocitem jedinečnosti této události. Tanečníci i diváci si odnesli do vzpomínku na nezapomenutelné chvíle.

Galavečer iDance Studia byl nejen oslavou tanečního umění, ale i důkazem, že taneční komunita ve Zlíně má silné kořeny a jasnou budoucnost. Tato událost přinesla nejen radost a nadšení, ale také sdružila lidi kolem společné lásky k tanci. Těšíme se na další  úžasné taneční okamžiky.

Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...
Týmovou prací až k titulu

Týmovou prací až k titulu

Sportovní tanec17. května 2023
V neděli před Velikonoci vkročila ostravská výprava iDance studia opět na taneční parket odhodlána vydobýt co nejlepší umístění....