Zveřejněno 5. června 2023 v rubrice Zajímavosti

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí tanečního světa, a několik členů iDance studia se podílelo rolemi při jeho natáčení.

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Celý děj se odehrává převážně ve Zlíně a vše se točí kolem života teenagera Adama v podání Maxmiliána Kocka, který se potýká s nečekanými zvraty v rodině, na tanečním parketě i se svou první láskou. 

V roli Jindry - tanečního soupeře hlavního hrdiny, jenž mu přebere partnerku, se objevil Oliver Los Chovanec, dalšími aktéry byli Adam Polášek a Vendulka Hrnčiříková, David Mikše a Zuzana Vojtášková, Michal Petr a Nikola PatočkováDaniel Braš a Kristýna Mužná. Také Jiří Pohlodek se ukázal v roli porotce na taneční soutěži.

Scénáristou úspěšného seriálu je také bývalý tanečník ze Zlína Matěj Randár. 

Nový český seriál má skvělé recenze a je velkým překvapením. A členové iDance studia jsou nadšení, že se mohli tohoto projektu zúčastnit a zažít si novou, obohacující zkušenost. 

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). Výraznou tváří která je dobře známá ze světa tanečního sportu je tanečnice a herečka (Natálie Otáhalová), která si v seriálu zahrála taneční partnerku Jindry (Oliver Los Chovance).

Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Týmovou prací až k titulu

Týmovou prací až k titulu

Sportovní tanec17. května 2023
V neděli před Velikonoci vkročila ostravská výprava iDance studia opět na taneční parket odhodlána vydobýt co nejlepší umístění....