Zveřejněno 21. listopadu 2022 v rubrice Sportovní tanec

Úspěchy na soutěžích Brno Open

Druhá nejvyšší soutěž v seriálu světových soutěží - World Open se tentokrát uskutečnila v Brně!

Úspěchy na soutěžích Brno Open

Dne 29. října se páry porovnaly v disciplíně latinskoamerických tanců v rámci soutěže World Open New Series a bylo opravdu na co koukat! Finále se blýskalo nejlepšími tanečníky světa, mezi které bezpochyb patří i český pár Tomáš Gál a Sabina Karásková. Při sólových tancích chacha a paso doble rozvířili atmosféru v celé hale a vykouzlili úsměvy plné úžasu na ne-jedné tváři. Během dalších společných finálových tanců se zasloužili o velmi napínavou podívanou a samotná porota měla nelehký úkol. Pouhých 15 setin bodu je dělilo od vyššího druhého stupně a patřilo jim tak výsledné třetí místo.

Nyní mají před sebou další výzvy v podobě mistrovství Evropy a světa. Oněch 0,15 bodu pro ně bylo ještě silnější motivací a hnacím motorem při trénincích, jelikož je to známka toho, že odvádí skvělou práci a stále se posouvají vpřed. 

Soutěže World Open Latin Brno se účastnilo ještě dalších šest tanečních párů iDance studia. Do čtvrtfinále se podařilo probojovat také párům Mario Kiršner - Adéla Golombová a také Lubomír Kozel - Adéla Siročáková. Mario s Adélou se v ranních hodinách účastnili také mladší věkové kategorie Under 21, kde získali dokonce bronzové medaile.



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...